Bellmann

Bellmann, opgericht in 1978, is een bedrijf gespecialiseerd in de productie en snelle levering van printplaten met hoge kwaliteit. In 2004 hebben we onze productie verplaatst naar Shenzhen (China) en daar een kantoor geopend. Door uitgebreide kwaliteitscontrole kunnen we u de beste kwaliteit garanderen voor een scherpe prijs.

Over ons

Bellmann is een relatief klein maar slagvaardig bedrijf met korte lijntjes. Door onze omvang zijn we flexibel in wat we doen. Maatwerk is mogelijk en we denken altijd zoveel mogelijk met de klant mee. De Noord-Hollandse nuchterheid zit in onze vezels. Dit zorgt voor een hoog serviceniveau zonder gedoe.

Wat kunnen we voor u doen?

Bellmann levert printplaten (1 – 40 layers), met een levertijd vanaf 7 werkdagen. We beschikken over een deskundige werkvoorbereiding die nieuwe files nauwkeurig naloopt en de klant kan adviseren over aanpassingen. Het risico op een vergissing of foutje is hierdoor minimaal. Hier betaalt u niets extra’s voor, wij noemen dat service.

Bij Bellmann is nagenoeg alles mogelijk. Zie voor meer informatie de standaard design rules en capability. Bij twijfel of vragen kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Nieuwbouw 2016

In het tweede kwartaal van 2016 zijn wij gestart met de bouw van een nieuw pand in Anna Paulowna.

DCIM102MEDIA

Contact gegevens

Bellmann B.V.

De Lange Ring 19
1761 AS Anna Paulowna

Contact +31 224 214 939
Fax +31 224 214 471
E-mail ton@bellmann.nl