Printplaten voor de industrie

Producten en processen worden steeds complexer. Printplaten zijn cruciaal voor de verdere automatisering in de industrie-sector. Denk hierbij aan robotisering in de agri-sector of aan controlepoortjes bij voetbalstadions; in iedere branch worden de productieprocessen geoptimaliseerd. Zonder printplaten was dit niet mogelijk.

Kwaliteit & compliancy

In de industrie worden vaak rigid printplaten gebruikt, waarbij het meest voorkomende materiaal FR4 is. Net als in veel andere branches, speelt wetgeving en normering een belangrijke rol bij printplaten die in de industrie worden gebruikt. Je kunt daarbij denken aan IPC standaarden zoals IPC-A-610 klasse 2 en Europese standaarden als RoHS en REACH. Onze printplaten voldoen standaard aan deze standaarden. Ook uitgebreidere compliancy is mogelijk met UL en o.a. IPC klasse 3.

Printplaten in de industrie

In de industrie worden printplaten voor verschillende toepassingen gebruikt. Onze printplaten worden gebruikt in onder andere CNC machines, robots, industriƫle sensoren, en volledige systemen in de agri-sector. De steeds kleiner wordende printplaten en componenten maken het mogelijk om ook kleine processen te automatiseren via het Internet of Things.

Voordelen

Iedere toepassing is anders. Waar een sensor misschien in grotere aantallen wordt geproduceerd, zullen andere innovatieve producten slechts in kleine hoeveelheden nodig zijn. Of misschien iets ertussenin. Wij produceren niet alleen grote series, maar leveren ook prototypes voor jouw nieuwe uitvinding.

Waarmee kunnen we helpen?

Quick Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wij gebruiken je e-mail adres uitsluitend voor het toesturen van informatie over je bestelling of aanvraag. Lees meer over je privacy in onze privacy policy.