Kwaliteit voor iedere toepassing

Van research & development, tot serie-productie en end-of-life. Iedere printplaat moet voldoen aan de juiste kwaliteitsnormen en eisen.

Onze printplaten worden gebruikt in verschillende branches, van automotive tot industrie.

Automotive

De auto-industrie is volop in beweging. Van zero-emissie in 2035 tot zelfsturende auto’s. Printplaten voor automotive zijn ISO/TS16949 compliant en onderdeel van het IMDS.

Verlichting

Van agrarische toepassingen tot de industrie. LED verlichting is niet meer weg te denken. Printplaten voor verlichting zijn tot 1500mm lang en worden gemaakt van FR4 en aluminium.

Industrie

Printplaten worden veelvuldig gebruikt bij industriële toepassingen. Van het internet of things tot en met radar. Onze printplaten kunnen omgaan met de harde omgeving van de industrie.

Voor iedere branch een oplossing

Naast de hierboven uitgelichte branches, worden onze printplaten gebruikt binnen de energiebranche, beveiliging en luchtvaart/defensie. Ook ondersteunen wij universiteiten bij de productie voor onderzoek.


Oplossingen voor assemblage

Geen assemblage project is gelijk. Hoe maak je een productie paneel, uit hoeveel printplaten bestaat deze en hoe haal je na de assemblage het paneel uit elkaar?

Onze engineers adviseren en denken mee. Samen stellen we het ideale paneel samen, een paneel dat perfect past bij bij jullie werkwijze, apparatuur en componenten die geplaatst moeten worden.


Heavy copper printplaten voor energie & automotive

Heavy copper maakt het mogelijk om schakelingen in een beperkte ruimte beschikbaar te maken voor hoge spanningen.

Vanaf 105µm koper is er sprake van heavy copper. Wij produceren printplaten tot tenminste 210µm koper. Dit doen we onder andere voor de energie & automotive branche.

Hoe kunnen wij helpen?