Kennis binnen handbereik

Ons doel is om onze klanten te ondersteunen met het leveren van hoogwaardige printplaten. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen onze klanten zich zorgeloos focussen op hun kernactiviteiten.

Ons proces

Wij ondersteunen onze klanten tijdens het hele proces. Vanaf het ontwerp van een printplaat, tot voorraadbeheer en transport naar de eindlocatie.

 • Technische ondersteuning

  Tijdens het ontwerpproces kunnen onze engineers feedback geven over de technische haalbaarheid van een ontwerp.

 • Offerteaanvraag

  Tijdens de offerteaanvraag wordt er een eerste controle uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken naar de design rules. Wij sturen binnen maximaal 48 uur een offerte toe.

 • Bestelling

  De bestelling wordt nagekeken door onze order intake. Hierbij controleren we of de naam van de print en de versienummering van de printplaat kloppen.

 • Werkvoorbereiding

  We bereiden het ontwerp voor om geproduceerd te worden. Er wordt contact opgenomen bij vragen en wanneer noodzakelijk sturen we de productiebestanden op ter controle.

 • Productie

  De printplaat wordt standaard volgens IPC-A600H II (klasse 2), IPC-A-6012 en IPC-TM-650 geproduceerd in de fabriek. Iedere printplaat wordt afzonderlijk getest.

 • Transport

  Wanneer de productie is afgerond wordt deze verzonden. Voordat de printplaat verzonden wordt doen wij een extra visuele controle.

Technische ondersteuning

Onze engineers geven advies over de meest efficiƫnte ontwerprichtlijnen. Dit kan voor of tijdens het ontwerp, maar ook voordat de printplaat in productie gaat.

Bij elke stap, van ontwerp tot productie, zorgen we ervoor dat uw printplaten aan de hoogste normen voldoen en perfect aansluiten bij je behoeften.

Iedere printplaat wordt door onze engineers gecontroleerd voordat de productie start.


Supply Chain & Warehousing

Samen met onze forwarding partners hebben we een solide, duidelijk logistiek proces ingericht. Hierbij wordt last-mile delivery zoveel als mogelijk elektrisch uitgevoerd.

Via ons warenhuis in Nederland leveren wij direct naar allerlei landen in Europa. We leveren orders ook op afroep en kunnen uw voorraad beheren binnen vooraf afgesproken marges.

Hoe kunnen we je helpen bij jouw uitdagingen?