Haal alles uit een printplaat

Bij de productie van printplaten komt veel technologie kijken. Printplaten worden kleiner, terwijl de capaciteit alleen maar toe neemt.

Wij helpen om alles uit je printplaat te halen.

Vanaf het ontwerp en het eerste prototype tot productie. Wij helpen bij iedere stap.

Capability

Zoveel producten, zoveel printplaten. Niet ieder product is hetzelfde. Onze capability bepaalt de grens van een ontwerp.

Design Richtlijnen

Onze design richtlijnen zijn ontwikkeld voor een gemiddelde printplaat. Gebruik deze als basis om zo efficiƫnt mogelijk te produceren.

Technische ondersteuning

Onze engineers bieden ondersteuning tijdens de ontwerpfase. Samen zorgen we ervoor dat de printplaat voldoet aan alle eisen.

Productie & kwaliteitscontrole

Tijdens de productie wordt elke printplaat secuur en uitvoerig gecontroleerd en getest. Wij zien erop toe dat de printplaat werkt volgens de aangeleverde specificaties. Je ontvangt altijd de hoogste kwaliteit printplaat op basis van het door jouw aangeleverde ontwerp.

Compliance en Certificering

Al onze printplaten worden geproduceerd volgens IPC-standaarden. Van basismateriaal tot opdruk.

Naast een standaard elektrische test, en standaard REACH & RoHS compliance, kunnen printplaten extra gecertificeerd worden. Een van de certificeringen die mogelijk is, is UL.

Bij UL-certificering wordt de fabriek getest en gecertificeerd volgens specifieke veiligheids- en prestatienormen. Deze certificatie bestaat uit een reeks strenge tests en evaluaties, waaronder elektrische, mechanische en milieutests.


Materialen

Ieder materiaal heeft andere eigenschappen die passen bij de toepassing waarin de printplaat wordt gebruikt. Bij Bellmann kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals FR4, aluminium, flex en Rogers.

FR4 voldoet voor de meeste toepassingen, aluminium heeft een hogere warmteafvoer dan andere materialen waardoor dit geschikt is voor toepassingen met LED-verlichting. Rogers daarentegen wordt gebruikt voor hoogfrequente toepassingen zoals radar.

Onze materialen voldoen altijd aan REACH en RoHS.

Met welke technologie kunnen we je verder helpen?