Richtlijnen bij het ontwerpen van een printplaat

De prijs van een printplaat wordt grotendeels bepaald door het ontwerp. Innovatieve producten worden steeds geavanceerder en de benodigde componenten kleiner. De eisen aan een printplaat worden groter en groter. We hebben een aantal richtlijnen opgesteld die je kunnen helpen bij het ontwerp van jouw printplaat.

Deze richtlijnen kun je gebruiken als de basis voor het ontwerp. Ze bepalen niet wat er technisch mogelijk is. Neem daarvoor contact op met een van onze engineers.

Waarom deze richtlijnen?

Bij ongeveer 40% van de data sets die we ontvangen zien we problemen met de data. Je kunt dan denken aan geen of onduidelijke informatie, conflicten met design rules, sporen welke niet goed aansluiten of oversize in het soldeermasker. Het achteraf repareren van deze problemen kan veel tijd kosten; in sommige gevallen kan het zelfs komen tot een redesign.

Ondersteuning bij de design richtlijnen van een printplaat

Download Design Rules

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Je privacy is belangrijk voor ons. Je contactinformatie wordt opgeslagen en gebruikt om onze richtlijnen naar je toe te sturen. Je contactinformatie wordt alleen gebruikt door Bellmann BV. Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met onze privacy policy.