Specialist in printplaten

Enkelzijdig, dubbelzijdig of multilayer printplaten. Wij helpen onze klanten al meer dan 40 jaar met de basis van alle industriële elektronica.

* Wij produceren alleen originele ontwerpen en doen geen reparaties.

Wij maken de productie van printplaten gemakkelijk. Van prototype tot duizenden tegelijk.

Advies

Wij ondersteunen het DFM-proces van uw organisatie. Samen maken we de beste printplaten.

First time right

Onze engineers doen een uitvoerige controle van uw printplaat voordat deze in productie gaat.

Ervaring

Sinds 1978 maken wij printplaten voor particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland.


Technologie & compliance

Bij het produceren van een printplaat komt veel technologie kijken. Naast standaard elektrische test, is de juiste certificering en compliance volgens vastgestelde normen cruciaal voor de levensduur van een printplaat.

Of het nu gaat om UL (US & CA) certificering, REACH, RoHS of CMRT. Wij kunnen voorzien in alle eisen bij de productie van jouw printplaten. Onze fabrieken zijn altijd tenminste ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Van prototype tot serie-productie

De printplaat is een belangrijk onderdeel van alle elektronische toepassingen. Daarvoor wil je alleen de beste printplaten. Wij geloven dat die samen gemaakt worden.

Wij begeleiden en ondersteunen uw organisatie vanaf een eerste prototype tot en met het moment wanneer serie-productie nodig is, en alles daar tussenin.

Of het nu gaat om een op afstand bestuurbare auto of radarsystemen, samen zorgen we er voor dat iedere printplaat voldoet aan alle eisen en op tijd beschikbaar is.


Altijd de hoogste kwaliteit
voor iedere industrie

Geen industrie is hetzelfde, maar de betrouwbaarheid van een printplaat is altijd cruciaal voor de werking van een product.

Iedere printplaat moet voldoen aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties.

Wij produceren printplaten voor technologie van de toekomst. Onze printplaten worden gebruikt voor verschillende industrieën zoals LED, energie en automotive.


Hoe kunnen we jou helpen? Neem vandaag nog contact op.