Ons productieproces

Standaard controle en Design Rule Check

Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen controleren we of de printplaat door ons geproduceerd kan worden. Onderdeel van deze controle is de Design Rule Check. Als er punten gevonden worden kunnen we dit samen met u corrigeren.

Binnen 24 uur een offerte

U ontvangt binnen 24 uur een offerte. We zoeken hierbij naar de meest kosten efficiënte manier om uw printplaat te produceren. Een paneelvoorstel is, wanneer nodig, inbegrepen.

Productie voorbereiding

We bereiden het ontwerp voor om geproduceerd te worden. De puntjes worden op de i gezet en als dat nodig is kunt u de uiteindelijke productie bestanden ontvangen om deze voor de laatste keer te controleren.

Productie, e-tests en microsectie

De printplaten worden volgens IPC-A600H II, IPC-A-6012 en IPC-TM-650 geproduceerd in de fabriek. Tijdens de productie worden de verschillende lagen getest op sluiting met behulp van o.a. flying probe. Microsectie vindt plaats aan het eind van de productie.

Ontvangst, visuele controle en verzending

Op maandag of dinsdag komen de printplaten bij ons binnen per luchtvracht. Voordat de printplaten worden verzonden vindt er een laatste visuele controle plaats bij ons op kantoor.